Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Merkez köylerin sağlık ocakları değişti
 Şanlıurfa merkeze yakın köylerin Eyyübiye ilçesine bağlanması, vatandaşlarda hizmet beklentisini artırdı. Vatandaşlar, köye yapılan sağlık ocağının seçim hazırlığı olduğunu düşünüyor.

Köylerin Eyyübiye ilçesine bağlandığını köy sağlık ocağına astırılan tabela sayesinde öğrenen köylüler, köylerinin merkez ilçeye bağlanmasına sevindiklerini ve hizmet noktasında daha umutlu olduklarını söyledi.

Köye sağlık ocağının yapılmasının önemli bir hizmet adımı olduğunu belirten köylüler, seçimlerin ardından daha çok hizmet beklediklerini söyledi. Köye yaptırılan sağlık ocağına sevinen köylüler, sağlık ocağı üzerine astırılan tabelada Eyyübiye ilçesi isminin yazılı olmasının artık, kendileri için hizmet adımı olduğunu belirtti. Yıllardan beri hizmet beklediklerini ancak, beklenen hizmetlerin sürekli ertelendiğini aktaran köylüler, artık umutlu olduklarını söyledi. Konuyla ilgili konuşan bir vatandaş, “köylerimiz yıllar boyunca hizmet bekledi, yıllarca çile çektik ama sonunda bizim köye bir sağlık ocağı yaptırdılar. Sağlık ocağı üzerindeki tabelada Eyyüye’nin isminin geçmesi çok güzel çünkü, artık merkez ilçeye bağlı olduğumuzu biliyoruz. Bu da demektir ki; Eyyübiye’ye yapılan her hizmet bizim köye de yapılacak. Bu yüzden şimdilik mutluyuz, umutluyuz ama umarım bu çalışmalar sadece seçim çncesi çalışmaları değildir” şeklinde konuştu.(Naci Çetindağ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49