Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Merkez ilçelerin açılışı yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Celalettin Güvenç ile birlikte seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Faruk Çelik, Ak parti milletvekilleri ile beraber havalimanına indi. Güvenç ve Çelik’i büyük bir kalabalık topluluğu karşıladı. Konvoy halinde Ak Parti İl Başkanlığı'na gelen  Çelik ve Güvenç burada partililere seslendi

Bakan Çelik,  Celalettin Güvenç, Ak parti milletvekilleri Milletvekilleri İle birlikte il Başkanlığının ardından partilerinin Eyyübiye’ Haliliye ve Karaköprü ilçe merkezlerini  açılışını yaptılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49