Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Memur-Sen’den bin koli gıda yardımı
Şanlıurfa'da Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından oluşan İnsani Yardım Platformu,  Memur-sen tarafından gönderilen bir tır gıda yardımı Şanlıurfa'da akalan Suriye mültecilere dağıttı.
Memur-Sen öncülüğünde kardeş kuruluşlarla birlikte başlatılan “Mazlumlar İçin İnfak Vakti” kampanyası kapsamında Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkemize sığınan ve Şanlıurfa’da kalan sığınmacılara “bin koliden oluşan bir Tır’lık gıda yardımı” yapıldı.
Şanlıurfa İtfaiye Müdürlüğü deposunda Düzenlenen törene Şanlıurfa İnsanı Yardım Platformu, sorumlusu Osman Gerem,  Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Genel Başkanı Habibe Öcal,Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ,Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Maraş ve Hatice Ay, Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Şanlıurfa’da yapılan yardım kampanyası töreninde basın açıklaması yapan, Memur-Sen’in bir iyilik hareketi olduğunu, mazlumların sesi ve sözcüsü olduğunu belirterek, “Şanlıurfa’ya özellikle gelmek istedik. Suriye’de zalim Esed’in zulmünden kaçarak Türkiye’ye sığınan muhacirlerin önemli bir bölümü Şanlıurfa’da. Bu açıdan buraya gelerek başkanlarımla beraber havayı teneffüs etmek, bir nebze de mazlum kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilmek amacıyla buradayız. dedi
Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ise, “Genel merkezimiz de nerede bir dram yaşansa kısa süre içerisinde yardıma koşarak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” diye konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından yardım Tır’ı Suriyeli Sığınmacılarına dağıtılmak üzere Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Osman Gerem’e teslim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49