Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Memur-Sen Ailesi Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi

Sendika binasında bir araya gelen üyeler, bayramlaşma programına katıldı. Günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun,”Memur-Sen Konfedarasyonu olarak Şanlıurfa 23 bin üyemiz bulunuyor. Bizim de amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Sosyal ve mali işlerimizle özellikle etkin gücümüzü kullanarak siyasiler ve toplum kamuoyunda sorunlarımızı gidermektir. Memursen’de tüm kardeşlerimiz ile birlikte bayramlaştık. Bayramların daha iyi güzelliklere, sevgiye sebep olmasını temenni ediyoruz. Bu tür bağlantılarımızı güçlendirmemiz gerekiyor.”dedi.

“Müslümanların bulunduğu ülkelerde, yanı başımızdaki komşumuz Suriye, Irak’ı, Libya’sı vs. rabbim bu zulmü, işkenceleri ortadan kaldırsın diye temennilerde bulunuyoruz.” diyen Coşkun, şöyle konuştu:” İnşallah hep birlikte bu güzellikleri birlik ve beraberliğe yarınlara taşımanın gayret ve çabası içerisindeyiz. En kötü günümüz böyle olsun diye umut ediyorum. Herkesin bayramı kutlu olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49