Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Mehmet Yıldırım’dan Anneler Günü Mesajı

Yıldırım; " Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde annelere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir. Annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, yavruları üzerinde en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır. Annelerin bu emeklerine karşılık olarak, onlara iyi davranmak ve değer vermek, hem dini, hem de insani görevimizdir. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak, her evladın görevidir. Barış ve sevgi dolu bir dünyanın temeli, annelerin yetiştireceği bireyler sayesinde atılır. Hoşgörünün, saf bilginin, karşılıksız sevginin, bitmez tükenmez kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin, her bireyde hayat bulmasında payı olan özel kişilerdir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren bir kavramdır. Bu bilinçle annelerimizi sadece yılın bir gününde hatırlamanın yetersizliğinin idraki içinde, her günü Anneler Günü gibi yaşayıp, yaşatabilmemiz gerekiyor. Şefkat ve huzur pınarlarımız olan ve dünyanın en yüce, en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49