Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Mehmet Karagöz Tekrar Başkan Seçildi

Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi, saat 10.00'da Şair Nabi Kültür Merkezi Konferans Salonunda kongreye gitti. Kongreye Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, Yönetim kurulu üyeleri, Adana, Gaziantep, Adıyaman, Çanakkale, Samsun, Diyarbakır, Batman, Kahramanmaraş, Mardin şube dernek başkanları ile üyeler katıldı.

Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi’nin5. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Yapılan seçime emekliler yoğun ilgi gösterdi. Seçime tek aday mevcut İl Temsilcisi Mehmet Karagöz tek aday olarak girdiği seçimde 202 oy ile yeniden başkan seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçimde raporlar okundu.

Seçime tek aday olarak giren Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada ; ‘’Dernek temsilciliğinde Emeklilerimizle birlik içerisindeyiz. Şuanda emeklilerimize TOKİ evleri yaptırılması için uğraşıyoruz. Şuanda bir seçime gittik. Seçime tek aday olarak giriyorum gelen bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

iŞTE YÖNETİM

Başkan, Mehmet Karagöz

Yönetim Kurulu Asil

Hasan Bayık

Mehmet Yıldırım

Halil Toplamacı

Osman

Şahin

Denetim kurulu

Mustafa Akçabay

Müslüm Dişikırık

Mirza Ercan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49