Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Mazhar Bağlı ŞANDER'i ziyaret etti
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı’dan ŞANDER’e Anlamlı Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisinden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, seçim çalışmalarına Ankara Şanlıurfalılar Derneğini (ŞANDER) ziyaret ederek başladı.
ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve üyelerimiz bu ziyaretten dolayı, Sayın BAĞLI’nın hem pozitif enerji hem de ince düşüncesi sebebiyle gurbette yalnız olmama hissini verdiği için duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
ŞANDER Başkanı Mahmut NİMETOĞLU Ankara da Şanlıurfa’mızı layıkıyla temsil etme gayretinde olan sivil toplum kuruluşu olduklarını vurgulayarak Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Ankara da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı tarafından hatırlanarak Dernek Merkezinde ziyaretlerinin kendilerini bahtiyar kıldığını belirtti.
Başkan NİMETOĞLU, Sayın BAĞLI’nın Milletvekili Adaylığından dolayı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi ve AK Parti MKYK üyesi, yıllardır akademisyen olarak çalışan doğruluğu, dürüstlüğü, çalışkanlığı ile bilinen  vicdanlı biri olarak Şanlıurfa siyasetine hareket kazandırarak bir lokomotif görevi yapacağı düşüncesinde olduğunu paylaşarak seçim çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar BAĞLI yaptığı konuşmalarında, siyasi hayatımızda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu belirtti. Ayrıca yaklaşan seçimin hem Şanlıurfa’mız hem de Ülkemiz için önem arz ettiğini, Partisinin bu seçimden zaferle ayrılacağını ve ŞANDER’i Ankara da yalnız bırakmayacağını vurguladı.
Sayın BAĞLI, bunun yanında dar kıt kaynaklarla ŞANDER’in yaptığı faaliyetlerden dolayı mutlu olduğunu, Dernek merkezinin küçük ve sıcak ortamından pozitif olarak etkilendiğini ancak, en kısa zamanda Dernek Merkezinin Şanlıurfamıza yakışacak daha geniş bir mekana taşınması için gerekli girişimlerde bulunacağı sözünü vermiştir.
ŞANDER olarak ziyaretlerinden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’ya teşekkür eder, her zaman yanında olacağımızı belirtir çalışma ve özel hayatında başarılar diler saygılar sunarız.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49