Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Maşuk Vadi Evleri’nde Örnek Daire Hazır…!
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Maşuk Vadi Evleri”ndeki örnek daireyi 29 Ekim’de halka gezdirebileceklerini söyledi. 
Kent merkezinde 3 ayrı noktada personellere, taşeron işçilerine ve vatandaşlara yönelik evler inşa ettiklerini kaydeden Fakıbaba, “29 Ekim Salı Günü Saat 11’de vatandaşlarımızı hem ofisimizin açılışına hem de örnek dairemizi gezmeye davet ediyorum” dedi.  
Fakıbaba “29 Ekim Salı Günü Saat 11’de vatandaşlarımızla birlikte önce Belediyemiz Sergi Salonu’nda hizmet verecek olan ofisimizin açılışını yapacağız ardından belediyemize ait otobüslerle Maşuk’taki örnek daireyi gezmeyi planlıyoruz. Bence oldukça rahat ve konforlu evler. İnsanın rahatlıkla oturabileceği konutlar. Bizim amacımız Allah’ta şahit seçim propagandası yapmak değil. Şanlıurfa Belediyesi olarak gerek konut fiyatlarının biraz olsun düşmesi gerekse de konut ihtiyacına cevap everebilmek amacıyla konut üretimini sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Dağ Eteği Bölgesi’nde personellerimize, Yenice’de taşeron işçilerimize, Maşuk’ta ise halka arz edilmek üzere toplam 2150 konutun inşası devam ediyor. Maşuk Vadi Evleri olarak adlandırdığımız bölgede orta gelir gurubundaki vatandaşlarımızı ucuz yolla ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. Biz bir söz verdiysek mutlaka tutmaya çalışırız. Herkesin bir evi olacak dedik ve sözümüzde durduk. Örnek dairemizi gezmeye tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49