Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Maşuk Vadi Evleri’nde Örnek Daire 29 Ekim’de
 Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu konut fiyatlarının düşürülmesi amacıyla Maşuk’ta inşaatına başlanılan “Maşuk Vadi Evleri”ni 29 Ekim’de halka gezdirebileceklerini söyledi.
Kent merkezinde 3 ayrı noktada personellere, taşeron işçilerine ve vatandaşlara yönelik evler inşa ettiklerini kaydeden Güllüoğlu, “Orta gelir grubu vatandaşlarımızı örnek dairemizi gezmeye ve bilgi almaya bekliyoruz” dedi. 
Güllüoğlu“Şanlıurfa Belediyesi olarak gerek konut fiyatlarının biraz olsun düşmesi gerekse de konut ihtiyacına cevap everebilmek amacıyla konut üretimi sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Dağ Eteği Bölgesi’nde personellerimize, Yenice’de taşeron işçilerimize, Maşuk’ta ise halka arz edilmek üzere toplam 2150 konutun inşası devam ediyor. Maşuk Vadi Evleri olarak adlandırdığımız bölgede orta gelir gurubundaki vatandaşlarımızı ucuz yolla ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. 29 Ekim’de inşallah örnek dairemizi halka gezdireceğiz. Teşhir olarak yapılacak daireleri gören vatandaşlarımız Belediyemiz Sergi Salonu’nda oluşturduğumuz irtibat bürosuna 4-14 Kasım tarihleri arasında başvurarak bu evler hakkında geniş bilgi sahibi olabilecekler. 140 metrekare olarak tasarlanan 3+1 dairelerimiz çift asansörlü olacak. Amacımız para kazanmadan ziyade orta gelir grubunu ev sahibi yapmaktır” dedi.  
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49