Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Mankenler dilek ağacında dilek tutu
Yüzyılın arkeolojik buluşu sayılan Şanlıurfa'nın 12 bin 500 yıllık tarihi eserlerin çıkarıldığı, Hz.Adem ile Havva annemizin buluştukları yer olduğu ileri sürülen Şanlıurfa tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan Göbeklitepe de taş devri defilesi için Şanlıurfa’ya gelen mankenler Göbeklitepe’yi gezerek hayran kaldı.
 Mankenler Göbeklitepe’de bulunan dilek Ağacında dilek tutarak resim çektirdiler mankenler Göbeklitepe dünya harikası herkesin görmesi gerek diye konuştular Şanlıurfalı modacı Stilist Mustafa Şahin( Çoban) ile birlikte Göbeklitepe’de bol bol dilek tutan mankenler dileklerini söylemediler Göbeklitepe’yi Manken, Deniz Eke, Göksun Uzun, Seviye İkbal,  Elif Abay, Esrin. Özgülen,  Firdevs Tekin, Cansu Boru,  Hala Tulgan, Alas Köprivali ve Modacı Ebru Yenir gezdi
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49