Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Mahmut Tuncer Parkı Kaderine Terk Edildi
 Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bulunan Mahmut Tuncer parkı kaderine terk edildi. Park içersinde yere alan Karaköprü'nün simgesi olan Nar heykelinde yazılan yazılar kötü görüntü oluşturuyor.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi bulunan Mahmut Tuncer parkı kaderine terk edilmiş bir görüntü içinde.  Park içersinde yer alan Nar heykeline yazılan yazıların yaklaşık bir aydır bu şekilde olması vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri parklarını sağlıklı bir şekilde kullanamadıklarını belirterek, "Yetkililere defalarca şikayette bulunmamıza rağmen kimse bu parkın sorununu çözme çabası göstermedi, Karaköprü'nün simgesi durumunda olan ve Mahmut Tuncer parkında yer alan Nar heykeli ve park içersindeki tabelalar üzerindeki yazıların yaklaşık bir aydır silinmemesi yetkilerin parkla ilgilenmediklerin gösteriyor" dediler.
Söz konusu Karaköprü ilçesindeki sorunlarla ilgili konuşan vatandaşlar, Daha önceki belediye başkanı olan Av. Nihat Çiftçi'nin Büyükşehir'e geçmesiyle birlikte ilçede hizmetlerin eskisi gibi olmadığını belirten vatandaşlar, Karaköprü'ye daha çok yeşil alan çoğaltılması ve ilçe içersinde yer alan büyük taşların kalkmasıyla birlikte  park ve yeşil alan çalışmalarına önem verilmesini gerektiğini" ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49