Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Mahalle muhtarı seçildi 4 bin kişiye yemek verdi
Şanlıurfa’da 30 Mart yerel seçimlerinde bir çok adayın yarıştığı muhtarlık seçimlerinde Hayati Harrani mahalle muhtarı seçilen Kaya  4 bin kişiye yemem verdi.
 
30 Mart 2014 Pazar günü yapılan mahalli idareler  seçimlerinde bir çok ilçeden fazla nüfusa sahip 17500 nüfuslu Hayati Harrani Mahallesinde muhtar olarak seçilen Fethi Kaya adına babası Mahmut Kaya tarafından halka yemek verildi.
 
Eyyubiye ilçesi Ayhan Şahenk Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen yemekte misafirlere kuru fasulye ve etli pilav ikram edildi. 4000 kişiye yemek ikramı yapıldığını belirten muhtarın babası Mahmut Kaya: Burada oğlum Fethi Kaya’nın muhtar seçilmesi ile ilgili şenlik havasında mahalle sakinlerine yemek verdik. Allah başkanımıza güç kuvvet versin. Kendisinin ilçemiz adına hayırlı işler yapacağına inanıyoruz. Her iki seçimi yemekle kutlamak istedik. Katılan bütün mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum dedi.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48