Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Macarlarla İşbirliği
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Macar İş Forumu’nu düzenledi.
 
ŞUTSO toplantı salonunda Macar Ticaret ve Sanayi Odası Macar –Türk Komitesi üyeleri, ŞUTSO üyeleri ve işadamlarının katılımı ile iş forumu ve ikili iş görüşmeleri düzenlendi. Şanlıurfalı işadamları, düzenlenen İş Forumunda Macar firmaları ile iş birliği yapmak üzere ön görüşme gerçekleştirdi. Macar–Türk Komitesi Üyeleri’nin iş gezisi programı kapsamında geldikleri Şanlıurfa’da,
 
ŞUTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa katılan Macar –Türk Komitesi Üyeleri ve onlarla iş birliği yapmak üzere ön görüşme gerçekleştiren firmalar şöyle;
 
Macar -Türk İşbirliği Birimi Başkanı András RÉV ile NMT Boru, Ufuk Boru yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Uluslararası İlişkiler Direktörü József KOVÁCS ile Ceyhan Enerji Yetkilisi ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Güneş iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca Gapsan Otomotiv yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Dış Ticaret Müdürü János PEKÁRIK ve Ms. Andrea PEKÁRIK ile Badıllı Tarım Makinaları ve Yüce Tıbbi Araçlar firması yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Genel Müdür Viktor LOSÓ ile Kevani Gıda firması yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Genel Müdür ve işletmeci Katalin SZIGETHY ile Yener Sağlık firması yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi. .
 
Genel Müdür, Anikó Nádası ile Badıllı Tarım Makinaları firması yetkilileri iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Başkan Dr. Béla Mártonffy ile ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İ.Halil Peltek ve GAP Seracılar Birliği Başkanı Müslüm Yanmaz iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Genel Müdür Ömer Almak ile Harran Üniversitesi Akademisyenlerinden Veysel Asoğlu, Ülkelerarası öğrenci değişim, yerleştirme ve yerel hizmetlerin sağlanması konusunda iş birliği için ön görüşme gerçekleştirdi.
 
Gerçekleştirilen İş forumunun ardından heyet, öğlen yemeği için ŞUTSO’dan ayrıldı. ŞUTSO Ev sahipliğinde gerçekleştirilen öğlen yemeğine ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Cumali Güneş, Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Vildan Polat, Genel Sekreter Faruk Yaşar katıldı.
 
Yemeğin ardından ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek, Macar -Türk İşbirliği Birimi Başkanı, András RÉV’e günün anısına bir plaket takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49