Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Maaşından Yapılan Kesintilerde Yeni Düzenleme
Çeşitli kurumlardan emekli olduğu halde mükellefiyetine devam ettikleri için maaşlarından yapılan kesintiden dolayı kendisine borç çıkan emekliler konusunda bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun
“Geçtiğimiz günlerde herhangi bir kurumdan emekli olduğu halde vergi kaydı olduğu için Emekli maaşından Sosyal Güvenlik Destek primi adı altında maaşın yaklaşık %15 i kesiliyordu. Bu sebeple kanundan haberi olmayan binlerce esnafa 6-8-9-12- hatta 15.000 TL geçmişe dönük olarak borç çıktığını basın aracılığı ile kamuoyuna, Sayın Başbakan’a ve SGK den sorumlu sayın Bakanımız Faruk Çelik’ bildirmiş ve bu konuda faks çekmiştik.
Konu ile ilgili olarak sevindirici haberi bu gün aldık. Sorunlarımıza duyarlılık gösteren Başta Bakanımız sayın Faruk Çelik olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Yetkililerin tarafımıza yaptığı açıklamaya göre konu önümüzdeki günlerde TBMM’inde görüşülecek ve karar çıkacak. Buna göre Taksitlendirme ve peşin ödeme oranına göre  faizlerde önemli bir indirim yapılacağı belirtildi. Tekrar sorunlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere tüm yetkililere esnaflarımız adına teşekkür ederiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49