Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

M 1001 Toptan GROSS Açıldı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi lotus hastanesi bitişiğinde toptan fiyatına perakende satış yapan M 1001 Toptan GROSS hizmete girdi.

“İster bin bir al” sloganı ile yola çıkan M 1001 Toptan GROSS, ilk mağazasını Karaköprü ilçesi LOTUS hastanesi bitişiğinde açtı

M 1001 Toptan Gross işletme sahipi Mehmet Billurcu, gıda sektöründe yaklaşık 35 yıllık tecrübe ile Şanlıurfa halkının hizmetinde olduklarını söyledi. Profesyonel kadro, güleryüzlü hizmet anlayışı ile Şanlıurfa'da marketçilik sektöründe iddialı olduklarını aktaran Billurcu, M 1001 Toptan Gross olarak Korona virüs nedeniyle bu zor günlerde vatandaşlarımıza kaliteyi ucuza sunmak için çalışacağız ayrıca sürpriz indirim ve çeşitli kampanyaların Şanlıurfa halkını beklediğini belirterek indirim ve kampanyalardan yararlanmak isteyen herkesi M 1001 Toptan Gross’a davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Güneş 4 yıl önce

Hayırlı olsun dileklerimle bereketli ve bol kazançlar dileklerimle

banner24

banner49