Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Lüks otomobil hırsızları Şanlıurfa’da yakalandı

Edlien bilgiye göre, Şanlıurfa’da 12 adet lüks otomobil çalınması üzerine, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı, Ankara’da faaliyet gösteren bir Otomotiv ve Rent a Car şirketine ait olduğu ve bu araçların M.Ş ve S.K isimli şahıslar tarafından kiralandığı, daha sonra Şanlıurfa’da farklı şahıslara devir verilmeden satıldığı, olay gecesi de M.Ş ve S.K isimli şahısların diğer 8 şüpheli ile birlikte Ankara’dan Şanlıurfa’ya gelerek, satılan araçları yedek anahtarları ile çalıp Ankara’ya götürmek isteyen hırsızlık şüphelileri, polisin operasyonu ile 4 araç Birecik Otoban girişinde, 3 adet Kent merkezinde ve 5 araç Diyarbakır yolu çıkışında yapılan ele geçirildi. Polis olayla ilgili M.K.-E.G- A.Ş-M.Ş -O.Ş. -S.M -M.Ş -A.Ş -D.Y ve S.K. gözaltına aldı. 8 kişi işlemlerin ardından serbest bırakılırken Sağlık raporun ardından adliye sevk edilen M.Ş. ve S.K. çıkarılmış olduğu mahkemece Oto Hırsızlığı, Dolandırıcılık ve Güveni Kötüye Kullanma suçları tutuklandı. Ele geçirilen 12 adet lüks araç ise sahiplerine telim edildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAracHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49