Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

“Lüks Kaçıp Kredi Kartlarına Maaşını Yetiştirememesi”
GAP’ın Başkenti konumunda olan Şanlıurfa’nın her geçen gün büyüdüğünü ve Türkiye’nin belli başlı büyük firmalarının Urfa’ya yatırım yaptığını giyim ürünlerine yönelik bölgeye olan yatırımlarda küçük ve orta ölçekli esnafın mağdur olmayacak şekilde desteklenmesi gerekir.
 
Şanlıurfa genelinde nüfusun artmasına paralel olarak, tüketiciler alışveriş
yapmak için genellikle büyük alışveriş merkezlerini tercih etmektedir. Tüketicilerin bu
davranışı, kredi kartı ile iş yapan büyük firmalardan alış verişini yapması büyük firmaların oluşan rekabet gücüne küçük esnafın yok olmasın zemin haırlıyor.
 
“Yazın İşler Düşük Büyük İndirim Kampanyası Düzenleyerek Önlemeye Çalışıyoruz”
 
Marka Center yönetim kurulu başkanı Mustafa Baran” Biz mağazamızda Şanlıurfa’lı hemşirelerimize Türkiye’nin en önemli markalarını toplayıp bir araya getirdik bütün Urfa’lı hemşirelerimize kaliteyi ucuza sunmaya çalışıyoruz uzun süredir Urfa’ya hizmet vermekteyiz bizim ürünlerimiz hepsi A kaliteli ürünlerdir. Ürünlerimiz birinci sınıf bir çok ürün amitasyon, fason ürün satmakta biz kalitemizden taviz vermeyerek fiyatlarımızı uygun tutmaya çalışıyoruz ama yaz aylarında müşterilerimizin bir çoğu tatil yerlerine, Yazlıklara gittikleri için  işlerimiz Urfa’da olduğu gibi bizde de düşmektedir. Urfa’da esnaf yazın işler dolaysıyla sıkıntı çekmektedir. Bunu aşmak için çeşitli kampanyalar, indirimle  yapmaktayız özel bir otelde defile yaptık işlerimiz açılması için böyle etkinlikler yapıyoruz, kışa nazaran yazın işlerinde yüzde otuza yakın bir düşme meydana gelmektedir. Ama kışın okulların açılması ile beraber işler eski düzenine giriyor dedi”
 
“Lüks Kaçıp Kredi Kartlarına Maaşını Yetiştirememesi”
 
Şanlıurfa Bahçelievler semtinde Lebsini bayan giyim mağazası işletmecisi M. Selçuk Kaplama ”  Yaklaşık 8 yıldır bu işi yapıyorum piyasa da sıkıntılar aynıdır. Hakkari’de neyse İstanbul’da da o sıkıntı var Türkiye’nin tamamında büyük bir durgunluk var, Türkiye’nin bugünkü ekonomik şartlarında kredi kartlarına daha çok yüklenilmesi vatandaşın beyaz, ev, araba vs lükse kaçması ve o yüzden aldığı maaşı karta yetiştirememesidir sıkıntılar bundan kaynaklanıyor Şanlıurfa’da durgunluk yaz aylarında daha çok olur Haziran ayı okulların tatil olması ile vatandaşın tatile gitmesi yine kredi kartların çalıştırıp parasını ödeyememesi parası olanda olmayanda tatile gitmesi sonrası yüklendiği kredi kartlarını ödeme zorluğu çekmesi sıkıntıyı bu sebepler doğuruyor. Ayrıca tekstil giyimin canlanması için fuarların düzenlemesi lazım  Ticaret odası bünyesinde yapılması gerekir fuar alanları, giyim fuarların düzlenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49