Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Lösemilere Doktor Yok
Lösemili çocuklar yararına yardım kampanyası düzenledi.
 
Toplumsal duyarlılık kapsamında maddi durumu iyi olmayan Lösemili çocuklar yararına Nevali Otel’de düzenlenen yardım kampanyasına, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun eşi Zübeyde Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırıcı, Şanlıurfa Vali Yardımcısı eşleri, kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda yardımsever kadın katıldı. Müzik dinletisinin de olduğu etkinlikte, Bayan Sema Çiftçi, yapılan yardım etkinliğinde lösemili çocukları konu alan duygusal bir şiir okuyarak yaptığı açıklamada; “amacımız onlara bir yardım eli uzatmaktır, şuanda Lösemili çocukları tedavi edecek doktor bulunmamaktadır çevre illere gitmek zorunda kalıyorlar, Lösemili çocuklar için bugün kendilerine yardım amaçlı bir araya geldik, toplumun bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz buna dikkat çekmek istedik, katılım gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi. Gerçekleşen yardım kampanyasında elde edilen gelir maddi durumu iyi olmayan Lösemili çocuklara verilecektir. Ayrıca bugünkü etkinlikte katkı sunan Nevali Oteli Yönetimine ve personeline ayrıca teşekkür edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49