Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Likoğlu’dan Şutso’ya Veda Ziyareti
Mehmet Likoğlu, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’e veda ziyareti gerçekleştiridi.
 
İçişleri Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) veda ziyaretinde bulundu. ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’i makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa’da görev yaptığı süre içinde Şanlıurfa’nın tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na verdiği destekten dolayı teşekkür etti. ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ardından Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na teşekkür ederek ziyaret anısına bakır işleme plaket hediye etti.
 
Atama kararlarına göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Sıtkı Akgül atandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49