Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kuyumcular memnun değil
Altın piyasasının durgunluğu devam ederken kuyumcular, piyasadan memnun olmadıklarını söyledi.
 
Piyasada çeyrek altının satış fiyatı 142 lira, 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı ise oldu. Fiyatların düşük olduğu ve fazla bir kazancının olmadığını belirten Şanlıurfalı kuyumcular, satışların iyi olduğunu ancak, fazla bir kazancının olmadığı söyledi. Öte yandan fiyatların düşük olmasına rağmen satışların da yeteri kadar iyi olmadığını söyleyen kuyumcular var. Şanlıurfa kuyumcular çarşısında Cumhuriyet altınının fiyatının 575 lira olduğu öğrenilirken, yarım altın ise 280 liradan işlem gördü. Kış ayları olması sebebiyle düğünlerin fazla yapıldığını belirten kuyumcu Ahmet Bilen, “Şanlıurfa’da kış mevsimi olduğu için insanlar yoğun değil, genellikle herkes işsiz ve öyle olunca da düğünü şimdi yapıyorlar. Düğünlerin fazla olması, altın satışlarını artırıyor ancak, piyasa çok düşük. Piyasa düşük olunca, altından fazla bir kazanç elde edemiyoruz. Umarım bu piyasa bu şekilde devam etmez” dedi.
 
Düğün Sahipleri Memnun
 
Düğün yapacak olan vatandaşlar, altın piyasasından memnun olurken, düğün için belirlenen altınları almakta zorlanmadıkları belirtildi. Şanlıurfa düğünlerinin olmazsa olmazı olan altınları almakta güçlük çekmediklerini söyleyen Yasin Demir, “yaz aylarında il dışında çalıştığımız için genellikle düğünlerimizi kış aylarında yaparız. Şimdi oğlumu evlendireceğim, onun hazırlıklarını yapıyoruz. Altın fiyatları oldukça uygun, bu da bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49