Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Kutlu Doğum Haftası Etkinliğinde Yoğun İlgi
Kutlu Doğum haftası kapsamında GAP Arena Stadyumu’nda düzenlenen yaklaşık 20 bin kişinin yer aldığı etkinliğe Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Hatice Kübra Görmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Eşi Turan Güvenç ile birlikte katıldı.
 Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla başlayan GAP Arena Stadyumundaki Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile binlerce vatandaş yer aldığı etkinlik salâvatlarla sürdü.
 Gecede yer alan konuşmacılar ise, Kutlu Doğum Haftasının önemini anlattı. 
 Kutlu Doğum Haftası programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, GAP Arena Stadyumunu dolduran vatandaşlara gül dağıttılar. 
 Duaların edildiği gecede, haftanın anlamına ilişkin düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere de ödülleri dağıtıldı. 
 Öte yandan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliğe gelen vatandaşlar arasından kura ile seçilen 10 kişi Umre Ziyaretine gitme hakkı kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49