Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kuş Günleri Devam Ediyor
Şanlıurfa’da geleneksel Pazar günleri kuş satıcıları bu Pazar da geleneği bozmayarak, Balıklıgöl’ün yanı başındaki haşimiye meydanındaki yerlerini aldılar.
Şanlıurfa’da her Pazar günü düzenlenen kuş pazarı bugün de düzenlenerek, yoğun ilgi gördü. Kuş pazarına ayrıca çocuklarının sınavı için şehir dışından gelenlerin de ilgisini çekerken özellikle küçük yaştaki çocukların ilgi odağı oldu. Kuş satıcılarından biri:” Burada geleneksel bir iş yapıyoruz, hem zevkli hem de kazancımızı buradan kazandığımız parayla sağlıyoruz. Ayrıca haftanın bir günü bütün kuş meraklılarının bir arada olmasını sağlıyoruz. Bu işi yaptığımdan memnunum ve kesinlikle zevkli bir iş, diğer yandan lunapark ve çeşitli AVM’lere gidemeyen çocuklar da burada kuşlar sayesinde eğleniyorlar.” Şeklinde konuştu. 300’e yakın kuş türünün bulunduğu pazarda, kuş fiyatları 10 TL’den 30 bin TL’ye kadar alıcı bulabiliyor, diğer yandan takla kuşlarının yaptığı hareketler çocukların yanında büyüklerin de dikkatini çekti. ‘Kuşlarla vakit geçirmek, sıradan eğlencelerden oldukça farklı bir eğlencedir’ diyen bir kuş meraklısı:” hem bizim hem de çocuklarımız için burası bir neşe kaynağıdır. Sıradan AVM ve lunaparklarından oldukça farklı, herkesin bu atmosferi bir sefer tatmasını tavsiye ederim.” İfadelerini kullandı.
Yerli halkın yanı sıra şehir dışından gelen ziyaretçilerin de ilgisini çeken kuş pazarı, kuş satıcılarının iddialarına göre her Pazar günü düzenlenmeye devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49