Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Kuş Eyyübiyelilerin Gönüllerini Fethediyor

31 Mart yerel seçimleri kapsamında ev toplantıları, esnaf ve mahalle gezilerini aralıksız olarak sürdüren ve her fırsatta “Eyyübiyelilere Başkan Değil Hizmetkâr Olmaya Talibim” diyen Eyyübiye’nin AK Başkan Adayı Kuş, esnaf gezileri kapsamında Asfalt Caddesini gezdi.

KUŞ EYYÜBİYELİLERİN GÖNÜLLERİNİ FETHEDİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte esnafları teker teker ziyaret ederek onların dilek ve önerilerini dinleyen Mehmet Kuş’a esnafın gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Esnaflarla tokalaşan, büyüklerinin elini, küçüklerinin ise gözlerini öpen ve onların ikramlarını geri çevirmeyen Belediye Başkan Adayı Kuş’un samimi tavırları halkın takdirini topladı.

Merhum Babası Mustafa Kuş’un Şanlıurfa’da oldukça sevilen bir isim olmasının avantajını da yaşayan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, yaptığı esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı baba dostlarıyla yaşadığı samimi diyaloglar dikkatlerden kaçmadı.

KUŞ, BİSİKLET SATIN ALDI SAZ ÇALDI

Gönül Belediyeciliği düsturuyla yola çıkan AK Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, girdiği bisikletçi dükkânında söz verdiği bir çocuğa bisiklet satın aldı. Saz tamiri yapan dükkân ise İlçe Başkanı Moğal ile birlikte saz çalan Kuş, “İnşallah 1 Nisan’da saz bizim elimizde olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48