Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kursiyerlerin Gaziantep Gezisi
Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Gençlik merkezi ile Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezindeki kursiyerlerinin bir bölümünü Gaziantep’e geziye götürdü. Sabah sabatlerinde otobüslerle yola çıkan Şanlıurfa belediyesi Hayati Harrani Gençlik Merkezindeki ve Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezindeki Kursiyelerlerden oluşan 46 kursiyer, Gaziantep’te Hayvanat Bahçesi, Gaziantep müzesi ve Gaziantep’teki alışveriş merkezlerini gezecekleri bildirildi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen geziyi Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğünün bir projesi kapsamında yapıldığı bildirildi. Şanlıurfa Belediyesinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaatı sonrasında kabul edilen geziye katılan Hayati Harrani Genlik Merkezi ile Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi kursiyerlerinin günü birlik olarak  Gaziantep’e gerçekleştirdiği geziye, bayan kursiyerler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49