Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Kurdukları hükümeti protesto ettiler
Ülkelerindeki iç savaştan kaçan, çoğunluğunu çocuk ve kadınların oluşturduğu milyonlar. Aynı zamanda ülkelerinde kalıp direnen kaçamayan bir o kadar vatandaş daha bulunmaktadır. Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli mülteci ülkelerinde kutulan geçici hükümeti protesto etti.
Suriyeli muhalifler tarafından kurulan Suriye Geçici Hükümeti' topçu meydanında protesto edildi.  meydanda toplanan bir grup Suriyeli mülteci taşıdıkları dövizlerle kurulan geçici hükümetin sorunlarla ilgilenmediği yapılan yardımların yerine gitmediği gerekçesiyle geçici hükümeti proteste ettiler.
Grup adına açıklama yapan Sait El Borsan, "Bizler Esat'ın zumlundan kaçtık buraya geldik.  burada muhalifler tarafından kurulan Suriye Geçici Hükümetinde yere alan bazı kişiler kendi menfaatini ön planda tuttuğunu gördük yapılan yardımlar yerine ulaştırılmıyor, biz geçici hükümete güvenmiyoruz" dedi.
Suriyeli mülteciler yaptıkları basın açıklamasının ardından dağıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49