Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kura çekimi bunaltıcı sıcakta yapıldı
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine  2015/1 KPSS sonucu 390 yardımcı sağlık personel ile ve ilçe kura çekimi yapıldı. Kura çekimde yardımcı sağlık çalışanların büyük heyecan yaşarken salon içinde klimaların çalışmaması sıcak havayı ikiye katladı.
Büyükşehir konferansa salonunda yapılan kura çekimine yaklaşık  1000 kişi katıldı. Kura çekiminde klimaların çalıştırılmaması vatandaşları isyan ettirdi.
Saat 08:30`da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nikah-Konferans-Sergi Salonunda  yapılan kura çekiminde Klima krizi yaşandı. Salonu dolduran sağlık personel ve aileleri sıcak havada kura çekimine katıldı. Saat 8,30 başlayan kura çekimi ile birlikte salon doldu, Kamu hastaneler birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. M. Cihan Ekmen tarafından vatandaşlar uyarılarak klima çalışma saatinin 11,00 olduğundan kura çekimi hızlı yapılması gerektiği söyledi.
Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Kamu hastaneler birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. M. Cihan Ekmen," Burada ve ilçelerin yardımcı sağlık personelin kura çekimi yapacağız, hemşirelerin büyük görev düşüyor. Doktor ve ameliyattan sonra hastayla en çok onlar  ilgileniyor. Bizim işimiz çok meşakkat isteyen bir iş hakkını verilim ayrıca salon klima çalışmaları saati 11:00 olduğundan kura çekimini hızlandırmamız lazım"dedi.
Yardımcı sağlık çalışanları bir yandan heyecan ile kura çekimini beklerken bir yandan yalpeza ve ellerindeki defterlerle serinlemeye çalıştı. 390 personelin katılımıyla her personel kura ile kendi hastanesini seçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49