Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Kudüs gününde İsrail protesto edildi
Şanlıurfa'da Dergah Camiisi’nde Cuma namazsı çıkışı kalabalık kadın,Erkek ve Çocuklardan oluşan kalabalık bir grup Hasan paşa camii önünde Kudüs günü nedeniyle İsrail protesto etti.
 
Kudüs günü nedeniyle ,İsrail'in Gazze katliamını Balıklıgöl platosundaki Hasan Padişah Camii önünde protesto ettiler.
 
Ramazan’ın ayının son cumasının “Dünya Kudüs Günü” olması ve İsrail’in dünyanın gözü önünde günlerdir Gazze’yi bombalamasını protesto etmek için Hasan paşa camii önünde toplanan kalabalık grup adına konuşma yapan Adem Sarıkuş; Her yıl Ramazan ayının son cuması olarak kutlanan Kudüs gününde İsrail bombaları Filistin üzerine yağması ve bütün Müslüman ailemi buna seyirci kalıyor. Kudüs öneli bir yerdir böyle bir günde bütün Müslümanların dik duruşunu göstermesi gerek, Kudüs ve Filistin sadece Arapların meselesi değil bütün Müslümanların zalimlere karşı hakkı haykırmaktır. Şanlıurfa halkı olarak , Filistin'de yaşanan Müslüman soykırımını kaygı ve acıyla takip etmekteyiz . Daha önce sistematik olarak uygulanan bu soykırım artık tüm Dünyanın gözü önünde savunmasız masum Filistin halkına İsrail ordusu havadan karadan katletmekte” dedi.
 
Grup sık sık Kahrolsun İsrail,Hamasa selam gibi sloganlar atarak sessizce dağıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48