Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Küçükbaş Hayvan ve Şeker Kaçakçılığı
Şanlıurfa'da jandarmanın sınırda düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak hayvan, yüklü miktarda kaçak şeker ele geçirildi.
 
Şanlıurfa'da jandarmanın sınırda düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak hayvan, yüklü miktarda kaçak şeker ve kaçak sigaranın yakalandı. İhbar üzerine Suruç ilçesi Boztepe ve Akören köyleri bölgelerinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda toplam 23 ton 100 kilogram kaçak şeker ele geçirildi. Operasyonda 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
 
Ayrıca, Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye sokulmaya çalışılan 140 büyükbaş hayvan yakalandı. Akçakale'nin Buket ve Kılıçlı köyleri ile Birecik'in Almaşar köylerinde yapılan üç operasyonda 140 büyükbaş hayvanın ele geçirildiği kaydedilirken 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. Operasyonlar kapsamında ayrıca 3 bin 40 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49