Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Küçük Yusuf Doktor olmak istiyor
 Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa’nın Ulucanlar köyünde bağlı Karagöz mezrasında oturan küçük Yusuf karnesi hepsi pekiyi olarak aldı. Yusuf, “ben okuyup Doktor olmak istiyorum” dedi.

Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyüne bağlı Karagöz mezrasında yaşayan 9 çocuklu ailenin 6. çocuğu fa haber,aıds, olan 7 yaşındaki Yusuf Ç. 26 Mart 2008 günü sobanın üzerindeki çaydanlığın üzerine düşmesi sonucu vücudun bir kısmı yandı. Babası Mehmet Ç. tarafından Şanlıurfa’ya getirilen küçük Yusuf, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi görürken, yanlışlıkla verilen HIV virüslü kanla AIDS hastalığına yakalandı sağlık bakanlığına açılan dava devem ediyor. 

Ulucanlar İlköğretim 2 sınıfına giden Yusuf Ç. Karnesini babası Mehmet Ç ile alarak Annesi Fatma  ile karne sevincini paylaştı  Ulucanlar ilköğretim 2 sınıfına giden küçük Yusuf  okulu ve arkadaşlarını çok sevdiğini belirten, Yusuf okuyup Doktor olacağını ve yoksul hastalara bakacağını söyledi  Baba Mehmet Ç. “Allaha çok şükür Yusuf çok iyi çok çalışkan sürekli okuyor büyüdüğünde doktor alacağını söylüyor her 6 ayda bir Ankara’ya Kontrol a götürüyorum karnesini aldı hepsi pek iyi  Allaha şükür bizlere bu günleri de gösterdi Allah bu acıyı kimseye göstermesin bizler çok zor günler yaşadık maddi durumuz iyi değil Ankara’ya Yusuf’u götürürken devlet bana sadece yol parasını veriyor ben sağlık ocağında askeri ücretle çalışan biriyim”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48