Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Küçük kız 8 kattan düştü
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Karşıyaka mahallesinde Annesi ile Apartmanın 8. katında çıkan küçük kız dengesini kaybetmesi sonucu yer düşüp öldü.
Olay Sabah saatlerinde Haliliye ilçesi Karşıyaka mahallesinde meydan geldi İddiaya göre Bir apartmanın 8. katında biber salcısı çıkaran Anne  Bedriye Ç. ve 14 yaşındaki küçük kızı E.Ç. salçayı karıştıktan sonra küçük kız dam kenarında dururken birden dengesini kaybetmesi sonucu apartmanın 8 katından zemine çakıldı. Annesinin feryadı üzerine komşular sağlık ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı küçük kızı Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen küçük kız kurtulmayarak vefat etti. Küçük kızın cansız bedeni otopsi yapılamak üzere adli tıp kurumun kaldırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49