Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Küçük Başkanın İlk İsteği!Temiz Dünya

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısı ile İlim Kent Okulları öğrencileri AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı ziyaret etti. Günün anlam ve öneminden dolayı başkanlık koltuğuna geçen okul öğrencisi Asude Vera Karalök’ün yardımcılığı okul arkadaşları yaptı. Başkan Vera Karalök en büyük hayalinin daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya olduğunu söyleyerek, “büyüklerimizden tek istediğimiz dünyamızı temiz tutsunlar ve biz çocuklara iyi bir gelecek olsun” dedi

Günün anlam ve öneminden dolayı başkan Karalök’ten söz hakkı alan yardımcısı Abdurrahman Karalök ise 2 milyonluk şehrin mahrum kaldığı lunapark yaptırmak olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Abdurrahman, “İlim Kent Kulunda okuyorum 6. Sınıfa gidiyorum 1 günlüğüne başkanım ilk yapacağım proje çocuklar için lunapark, temiz bir çevre olması için çalışma yapardım, geri dönüşüm kutularını yaygınlaştırırdım” dedi. Küçük Esma’nın duasıyla program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49