Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Koyunların otomobil ile seyahati
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde otomobil içersinde dışarı sarkan koyunları gören vatandaşlar hayrete düştü. Koyunlar otomobile sığmayınca arka cam söküldü.
Karaköprü ilçesinde otomobil içersinde koyunların taşınması gören sürüleri hemen cep telefonlara sarılıp olayı görüntüleme telaşına düştü.
Bir binek otomobilin içerisine tam 5 koyunun birden sığdırılması görenleri hayrete düşürdü. Yenice hayvan pazarından Karaköprü ilçesine gelen 5 koyunu steyşın otomobilin bagaj bölümüne sığdıramayınca arka cam sökülüp koyunların dışarı sarkmasını önlemek için bir kişi büyük fedakarlık gösterdi. Koyunları bir kişi tarafından tutulmasını gören sürücüler ilginç görüntüler yaşanmasına neden oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49