Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Koyuncu ve Öncel ailelerin mutlu günü
Şanlıurfa 'nın tanınmış ve saygın ailelerinden Koyuncu ile Öncel Ailelerinin çocukları Mehmet Koyuncu ile Betül İsmailoğlu yapılan muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.
Şanlıurfa'nın Ubeyyan aşiretine mensup Mehmet Koyuncu ile Öncel aşiretinden Betül İsmailoğlu'nun düğününde dolarlar havada uçuştu.
Haliliye Belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde şirket Müdürü Mehmet Koyuncu ile Betül İsmailoğlu'nun düğünü dolar saçma yarışı içerisinde geçti. Konak düğün salonunda  yapılan düğüne 1000 kişi katıldı. Müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çiftin sahneye çıkmasıyla dolar atma yarışına girdi. Havaya saçılan dolarları toplamak için çocuklar ve görevliler birbirleriyle kapıştı.
Genç çiftin düğününe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sait Güven, İsmail Güven, Çalışan Gazeteciler dernek başkanı ve Urfanatik gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebek, Haliliye Belediye birim müdürleri ve çalışanları ,Eyyübiye Belediye çalışanları Suriye gelen konuklar ile Koyuncu ve Öncel aileleri katıldı.
Düğüne gelen davetlileri  Koyuncu ve İsmailoğlu aileleri ,kapıda karşıladı  Urfa sıra gecesi ekibinin sahne aldığı düğünde davetlilere Urfa kebap  ikram edildi.
Genç çiftlerin düğününü, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıydı,şahitlikleri ise Sait Güven ve Mehmet Adlan Öncel yaptı.
Düğün çekilen halaylar sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49