Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Köylüler Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 5 Yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Durankaya ile Taşyatağı köylerinin çobanları arasında akşam saatlerinde başlayan ve sebebi belirlenemeyen tartışmayaya her iki köyde yaşayan güvenlik korucularının da karışması üzerine çıkan kavgada uzun namlulu silahlar kullanıldı.

Akşam saat 20.30 sıralarında her iki köyde yaşayan güvenlik korucuları arasında yaşanan silahlı kavgada, Durankaya Köyü'nde yaşayan amca çocukları oldukları belirtilen Ahmet, Zeydin ve Fethullah Cengiz, çatışma alanında hayatını kaybetti. Aynı çatışmada yaralanan 5 kişi de Siirt Devlet Hastanesi ve kent merkezindeki özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Hastaneye getirilen yaralıların yakınları, hastane önünde ve çevresinde sinir krizleri geçirirken polis, yaralıları tedavi gördüğü hastanelerin çevresinde sıkı önlem aldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKoyKavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49