Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Köroğlu güven tazaledi

Kongrede, Mevcut Başkan Mehmet Garip Köroğlu Güven Tazeledi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde "AK Parti İle Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor" sloganıyla Gençlik Kolları 6.Olağan kongresi yapıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Garip Köroğlu güven tazeledi.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Öme Halisdemir konferans Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Eski İlçe başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete ve Mahmut Şık, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Ensar Topçu, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, İl Başkan yardımcısı Mehmet Cem Beyaz,  STK Temcilcileri,Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda, sırasıyla AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Ensar Topçu ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda birlik ve bareberlik vurgusu yapıldı.

Daha sonra oylamaya sunulan Mehmet Garip Köroğlu’nun listesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Oylama sonrası bir teşekkür konuşması yapan yeni Gençlik Kolları BaşkanıMehmet Garip Köroğlu, "Kongremiz vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. Kongremize katılan ve beni bu göreve tekrar layık gören tüm partililerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Yoğun katılımın olduğu ve yaklaşık 2 saat süren kongre, hizmetlerinden dolayı eski Başkan Mehmet Yıldırım’a verilen plaket ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49