Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Korkunç patlama: çok sayıda ölü var
ABD,nın Teksas eyaletindeki gübre fabrikasında meydana gelen ve sonrasında çıkan yangının sürdüğü patlamada, ilk bilgilere çok sayıda kişi öldü, yüzlerce kişi de yaralandı.
Teksas eyaletinde bir gübre fabrikasında meydana gelen şiddetli patlama ve sonrasında çıkan yangında, onlarca kişi öldü 100'den fazla kişi yaralandı. Yerel televizyon kanalı KWTX, Teksas eyaletinin Waco bölgesinde bulunan West Fertilizer isimli gübre fabrikasında, yerel saat ile 19.50'de patlama meydana geldiğini duyurdu. Patlama sonrası ilk açıklamalarda en az 60 kişinin öldüğünü bildirilirken, bazı kaynaklarda ölü sayısının iki olduğu ve yüzlerce yaralı bulunduğu bilgisi paylaşıldı. İtfaiye yetkililerinden yapılan açıklamada ise ölü sayısının 70'e kadar çıkabilme ihtimalinin olduğu bildirildi. Patlamaya neyin sebep olduğu henüz bilinmezken yüzlerce kişinin de yaralandığı ifade edildi. İtfaiye ekiplerinin patlama sonucunda çıkan yangını kontrol almaya çalıştığı kaydedildi.
Waco kasabasında yaşanan patlama, sadece fabrikada değil çevrede de hasara neden oldu. Bölgedeki bakımevinin çöktüğü belirtiliyor. Binanın altında kalanlar olduğundan endişe ediliyor. Patlama sonucu çok sayıda evin de hasar gördüğü gelen bilgiler arasında.
Doğrulanamayan bazı bilgilere göre, patlama sonrasında bir bakım evi de alev aldı ve bazı kişiler binanın içinde mahsur kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49