Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Köprülü Kavşak Yapılıyor.
Şanlıurfa’da Teşvik yasası ile Büyük firmalar tarafından  rağbet gören 1. ve 2. Organize sanayi bölgesine Köprülü kavşak yapılıyor.
 
Şanlıurfa’da Özellikle Teşvik Yasası ile birlikte yoğun talebin olduğu son olarak 3 bakan tarafından temeli atılan Türkiye’nin en büyük firmalarında Pınar süt dahil bir çok büyük firmanın Şanlıurfa’da tesis kurmak için yer aradığı 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne Yeşildirek Köprülü Kavşağı benzeri köprülü kavşak yapılıyor.
 
Trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapılması planlanan köprülü kavşak projesinin 6 ayda bitirilmesi bekleniyor. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan köprülü kavşak projesini, İmsa Bucaklar ile Topalan firmalarının ortaklaşa yaptığı bildirildi.
1. organize tam kapasiteli çalıştığı  2. organizede alt yapı çalışmaların bittiğin firmaların tesislerin bazıların bittiği bir kısmının da  inşaatın devam ettiği 2. organize sanayi bölgesinde köprülü kavşağında yapılmasıyla Trafik yoğunluğunda büyük azalma olacağı belirtildi.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49