Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

 Konut Çalışmaları devam ediyor
Şanlıurfa Belediyesi’nce orta gelir durumundaki vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla Maşuk’ta yapımına başlanan 600 konutun inşaat çalışmaları hızla sürüyor.
Bölgede kurulan şantiyeyi ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, “Maşuk Konutları” olarak kamuoyunda duyurulan konutların inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, bölgede 600 konutun yanı sıra daha fazla konut üretimi yapacaklarını kaydetti.
Güllüoğlu, “Kamuoyuna Maşuk Konutları olarak duyurduğumuz toplam 600 konutluk inşaat alanımızda çalışmalar hızla sürüyor. Konutların temel aşaması bitti, çok kısa zamanda 2. bir kule vinci de ekleyerek kaba ve ince inşaatlarda mesafe kat edeceğimize inanıyorum. Altyapı ve üstyapı anlamında da bölgede yürütülen belediyecilik hizmetlerimiz sürüyor. Amacımız Urfa’da yaşanan konut açığını kapatmak, konut fiyatlarındaki artışı dengelemek ve orta gelir durumundaki vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır” dedi.
1. Etapta toplam 600 konutun inşaatının sürdürüldüğünü belirten Güllüoğlu, “Ancak belediyemize ait burada birçok konut arsası var. Bu arsaları da önümüzdeki aylarda yine konut alarak değerlendirmeyi düşünüyoruz. 600 konutun ne zaman ne şekilde halka arz edileceğini ise Belediye Encümeni belirleyecek” diye konuştu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49