Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Kontör Dolandırıcılığı
Şanlıurfa’da kendilerini savı hakim olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şahıslara yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar ve icra edilen operasyonlar İzmit ilinde ikamet eden A.Y isimli şahıs, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 03-06 Nisan 2013 tarihleri arasında dört kez aranmak ve kendisini savcı ve polis olarak tanıtarak hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini, paralarının güvenliğinin sağlanması için kendilerine verilecek olan banka hesap numarasına para aktarılması suretiyle toplamda, (35.000) TL dolandırılmıştır.
 
Şahıs dolandırıldığını anlaması ve kendisinden tekrar para istenmesi üzerine, 09 Nisan 2013 tarihinde İl Merkez J.K.lığına müracaatta bulunmuştur. İhbarın alınmasını müteakip buluşmanın yapılacağı bölgeye ekipler sevk edilmiş, Akçakale yolu üzerindeki noktaya parayı almaya gelen İ.H.N isimli şahıs suçüstü yakalanmıştır. Şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49