Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Konteyner Kentte Çifte Bayram Mutluluğu
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde 14 bin Suriyeli mültecinin kaldığı konteyner kentte Suriyeli bir aile, arife günü dünyaya gelen ikizleri sayesinde çifte bayram yaşadı. 
Yaklaşık 7 aydır Harran ilçesinde bulunan konteyner kentte barınan Abdulhakim ve İptisam çiftinin bayramdan bir gün önce arife günü dünyaya gelen ikizleri Ahmet ve Mehmet kardeşler bir nebze de olsa aileyi mutlu etmeyi başardı. İkizlerin babası Abdulhakim, “Yaklaşık 7 aydır Harran konaklama tesislerindeyim, daha önce iki oğlum vardı Ramazan Bayramı arifesinde ikiz oğlum dünyaya geldi. Birinin adını Ahmet diğerinin adını ise Mehmet koyduk. Ülkemizde yaşanan savaştan dolayı burada yüzümüyor gülmüyordu. Allah’a şükürler olsun ki bu ikiz oğullarımın doğmasıyla bir nebze de olsa bayram olduğunu hissedip çifte bayram yaşadık. Suriye’de kalan akrabalarımızı ve ülkemizi çok özledik. İnşallah bir anca önce Esad düşerse vatanımıza döneriz” şeklinde konuştu.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49