Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Kongre haftaya ertelendi
Şanlıurfaspor'da kongre bir kez daha ertelendi.
Geçtiğimiz Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre bu kez aday çıkmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Kongrede aday listesi çıkmayınca seçimler 25 Haziran'a ertelendi. Mehmet Ekinci'nin 25 Haziran'da listesini hazır olacağı belirtildi.

Dün gece İftar saatinde sahura kadar kör düğüme dönen Şanlıurfaspor yönetim listesi neredeyse kongreye gitmeyecek aşamaya geldi. Toplantının tansiyonu Bakan Faruk Çelik’i de gerdi. Sinirlendiği ve Şanlıurfa’ı erken terk ettiği öğrenildi.
Böyle bir durumda Şanlıurfaspor’un kayyuma kalabileceğini düşünüp her şeye rağmen bugün kongreye gidildi. Ancak kongre salona gelen eski yeni yöneticiler ve delegelerin yüzündeki ifadenin gerginliği dikkat çekti. Kongreye,  Şanlıurfaspor’u PTT 1. Lige çıkartan kulübün eski başkanı Kemal Saraçoğlu da katıldı.

MEHMET EKİNCİNİN ETRAFINI ESKİ YÖNETİMDEN İSİMLER SARDI
Fethi Şimşek, İsmail Bağıban, Mehmet Büyükfırat ve Şeyhmus Göçmez’in protokolde Mehmet Ekinci’yi aralarında alıp oturdukları görüldü. Bu fotoğraf karesi yönetimdeki isimleri ele verdi.  İddiaya göre kongrede Mehmet Ekinci’nin listesine karşı rakip bir listenin daha çıkacağı öğrenildi.
KONGREDE RAKİP LİSTE ÇIKABİLİR
Fethi Şimşek’in yanında olanların yönetime girecek listeyi hazırladı. Ancak başkan olacak ismi ikna etmekte zorlandı. Fakat son dakika bir gelişmenin olmasının da an meseleci olduğu öğrenildi. Kaybedeceklerini bilseler de rakip listenin her an sürülebileceği öğrenildi. Ancak kafalarındaki ismin başkan olması durumunda kongrede zaferle çıkacaklarını düşünüyorlar.

 Şanlıurfaspor kongresinde gerginlik
Şanlıurfaspor Eski Yöneticisi Mehmet Cafer kürsüye çıktı. Cafer’in eski borç sözleri üzerine Mehmet Cafer ile Fethi Şimşek arasında tartışma yaşandı. Mehmet Cafer eski yönetimin bıraktığı borcun 5 trilyon 800 milyar olduğunu ifade etti. Bunun üzerine Fethi Şimşek Koray Avcı'ya 900 bin lira ödendiğini iddia etti. 
Yaşanan tartışmaya Kemal Saraçoğlu'da eklendi ve Koray Avcı'nın Fethi Şimşek'in iddia ettiği gibi 900 bin lira olmadığını 280 bin lira aldığını belirterek telefonla Koray Avcı'yı arayacağını ifade etti. 
Fethi Şimşek bu tartışmaya sessiz kalırken, Mehmet Cafer; "Varsa bir babayiğit çıksın bu söylediğim rakamların aksini iddia etsin" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49