Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Komisyon çetesi yakalandı
Yüzde 15 komisyonla çalışan dolandırıcı çetesi Bursa'da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan 2'si Suriye uyruklu 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Bursa'da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan 2'si Suriye uyruklu 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların dolandırdıkları kişilerden aldıkları paraları yüzde 15 komisyon aldıktan sonra Şanlıurfa'daki çete liderine havele ettiklerini söylediler. Merkez Nilüfer ilçesinde oturan emekli öğretmen F.Ö.?yü (47) arayan zanlılar Diyarbakır'da kuyumcu soygunu olduğunu, olay yerinde bulunan kimlikle isimlerinin tesbit edildiğini söyleyerek F.Ö.?den 12 bin lira istedi. Parayı vermediği takdirde cezaevine girileceği söylenen F.Ö. bankaya giderek 12 bin lira kredi çekip İhsaniye Metro istasyonunda buluştuğu kişilere parayı teslim etti. F.Ö.?nün şikayeti üzerine harekete geçenEmniyet MÜdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri bölgede yaptıkları aramada 300 ayrı işyerinin kameralarını izleyerek dolandırıcılık olayına karışan Suriye uyruklu K.A.S. (24) ve V.E.A. (41) ile sabıkalı oldukları öğrenilen H.K. (29) ve İ.T.'yi (25) gözaltına aldı. Emniyette ifade veren şüpheliler, aldıkları paralardan yüzde 15 komisyon aldıktan sonra kalan bakiyeyi Şanlıurfa'da İ.A. isimli çete liderinin hesabına havale ettiklerini söylediler.
Nilüfer ilçesinde F.A.?yı (57) 17 bin lira Ü.K.?yi (57) ise 14 bin lira dolandırdıkları belirlenen B.H. (25)?te polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltında bulunan altı şüphelinin üzerinde bulunan 2 bin 500 lira paraya el konuldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49