Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Koltukta projelerini anlattı
Şanlıurfa’da 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç makam koltuğunu devretti.
 
Şanlıurfa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltukları bir günlüğüne çocuklara bırakıldı. Türk Telekom Orta Okulu öğrencilerinden İrem Doğan, Zeynep Aslan, Mustafa Cengiz Budak ve Ayşe Bilge Ünlü, Başkan Celalettin Güvenç’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çiçek verdi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Türk Telekom 8’nci sınıf öğrencisi İrem Doğan, başkanlık koltuğuna oturarak yapacağı  projelerin anlattı.
 
İrem Doğan, “Projelerin belediye meclisine sunularak gerçekleşmesini istiyorum. Sayın müdürüm not alsın lütfen diyerek 23 Nisan dolaysıyla ailelerimiz bizleri eğlendirmek için alışveriş merkezlerine götürüyor, biz artık alışveriş merkezlerinden sıkıldık ve lunapark ve kent parklara gitmek istiyoruz. Şanlıurfa şu anda Büyükşehir Belediyesi fakat şu anda gidebileceğimiz bir lunaparkımız bile yoktur. Bereketli topraklar üzerinde bulunan Şanlıurfa’mız hızla gelişmektedir. Buna paralel olarak trafik sorunumuzda artmaktadır. Bunu tek kurtuluş yolu tramvay, metro ve toplu taşıma araçlarının geliştirilmesinden yanayım. Biz çocuklara iyi bir gelecek sağlayabilmek için bu konuların üzerinde durulmasını istiyorum. Hızlı nüfus artışımız oluyor. Nüfusumuz her yıl 60 ile 65 bin arasında değişiyor. Buna paralel olarak okul ve hastanelerimiz yetersiz kalıyor. Hastanelerin konforu yeterli düzeyde bulunmamaktadır “dedi.
 
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Bu ülke çok büyük mücadelelerle kan akıtılarak can feda edilerek bize özgürlük ve bağımsızlık hediye edilmiştir. Bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Farklılıkları düşmanlığa değil? Zenginliğe sebep olduğunu bilerek birbirimizi kucaklamamız ve saygıyla kabul etmemiz gerekiyor. Artık geleceğe umutla bakıyoruz. Herkes hangi partiden olursa olsun çocuklarımız için daha iyi bir gelecek, daha iyi bir ülke ve daha iyi bir Şanlıurfa hazırlamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Geleceğimiz çocuklar çok daha güzel bir ülkenin insanları ve vatandaşları olacaklar sorunları barış içerisinde çözecekler. Halkımızın bayramını kutluyorum”dedi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç kendi elleriyle çocuklara çikolata ikramında bulundu. 


Güvenc koltuğunu çocuklara bıraktı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49