Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kokuya Neden Olmasın Diye Tek Tek Yıkanıyor

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde de ilgili tüm ekipleri ile sahada olmaya devam etti. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürürken, kurbanlık kesimleri sonrası çöp konteynerlerine atılan atıkların pis koku yaymasının önüne geçilmesi adına konteynerler tek tek deterjanlı su ile yıkanıyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise bayram öncesi başladıkları denetimlere bayramın üçüncü günü de devam etti. Denetimlerde ekipler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımını sürdürürken, vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı.

  1. yandan Haliliye Belediyesinin, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için ilgili tüm birimleri ile sahada olacakları bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48