Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kobani'ye 2 tır battaniye ve yatak gönderildi
Memur-Sen "Kobani'den Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gelen Suriyeliler için  7 bin 100 battaniye ve 3 bin yatak gönderdi.
Suriye'nin Kobani kentinde IŞID ile YPG güçleri arasında devam eden şiddetli çatışmalardan kaçarak Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sığınan yaklaşık 200 bin mültecilere yardımlar devam ediyor Memur-sen tarafından 2 tır dolusu 7100 battaniye ile 3 bin yatak Kobani'deki mültecilere dağılmak üzere Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformuna teslim edildi.
İmam Bakır Mahallesinde bulunan İtfaiye içersinde yapılan yardıma Memur-sen genel başkan yardımcıları Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Emin Eser, Şanlıurfa Ak parti milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Memur-sen Şanlıurfa başkanı İbrahim Çoşkun, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Geren  ve çok sayıda sendika temsilcisi katıldı.
Memur-sen Şanlıurfa şube başkanı İbrahim Çoşkun," Memur-sen genel merkezimizin kardeşlik tırını mazlum, gerçekten ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırmak üzere burada olduğunu "ifade etti.
Şanlıurfa Ak Parti milletvekili Mahmut Kaçar," 1995 yılında bir iyilik haraket olarak başlayan Memur-sen bugün 7 bin 100 battaniye ve 3 bin yatak ile Kobani halkının yanında yer aldığını"belirti
Şanlıurfa Ak Parti milletvekili Seydi Eyyüboğlu," Mazluma yardım edenlere taş atılıyor yada iş yerleri ateşe veriliyor. bu insanlık değil Kobani'yi bahane ederek taşa atan ateşe verinler Kobani için değil bunlar sadece taşeronluk  edip Türkiye'yi bozmak isteyen taşeronlarıdır ne Kürt meselesidir nede Kobani sorunudur" dedi.
İnsani platformda konuşan Memur-sen genel başkan yardımcısı Hac Bayram Tonbul,"Biz Memur-sen olarak dün olduğu gibi bugüne mazlumun yanında yer almak için buradayız 2 yıldır ülkemizde olan misafirlere yardım ediyorduk, şimdi Kobani'de meydan gelen misafirlerimize yaklaşan kış mevsimini göz önünde bulunduğu için battaniye ve yatak yarımı yaptık"dedi.
Memur-sen genel başkan yardımcısı, Mehmet Emin Eser, Sendikamızın kurucusu merhum Mehmet Akif İnan'ın batı medeniyeti sırtımıza saplanmış paslı bir bıçak olarak nitelendiriyor. Bugün İslam coğrafyasının baktığımız zaman sömürmeyi öldürmeyi yok etmeyi bir geçim kaynağı yapan emperyalist batı ülkelerinin İslam üzerindeki  kirli planları vahşice uyguladıklarını görüyoruz. biz memur-sen yeryüzünde muhtaçlara nasıl yarım ederiz diye düşünüyoruz" dedi.
Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Geren  ise, "Bizde Memur-sen'in emanetini biz emanet olarak alıyoruz en şekilde de yerine ulaştıracağımızı vaad ediyoruz "dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49