Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Koalisyon Güçleri IŞID'i Vurdu
ABD ve koalisyon güçleri, Suriye'de IŞİD'in hakim olduğu bölgelere hava saldırısı düzenledi.
ABD ve koalisyon güçleri Suriye’de IŞİD’in hakim olduğu bölgelere hava saldırısı düzenledi. Hava saldırısına ABD ile bazı Arap ülkelerinin katıldığı bildirildi.
ABD, koalisyon güçlerinin de desteği ile ilk kez Suriye’de IŞİD’e yönelik hava saldırısı gerçekleştirdi. ABD hava saldırısına, savaş jetlerinin yanında Predator ve Reaper modeli insansız hava araçları ile katıldı.
Hava operasyonuna ABD’nin dışında sadece bazı Arap ülkelerinin katıldığı ifade edildi. Bu Arap ülkelerin Bahreyn, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün olduğu ifade edildi.
NERELER VURULDU?
Amerikan haber ajansı AP'nin haberine göre, operasyon devam ettiği için isimlerinin açıklanmaması koşuluyla basına bilgi veren ABD'li yetkililer, IŞİD'in Suriye'deki kontrol merkezlerine, ikmal tesislerine, eğitim kamplarına ve diğer kritik noktalardaki lojistik yerlere saldırı düzenlendiğini açıkladı. Haberde saldırıların bir kısmının örgütün Rakka'daki kumanda merkezine düzenlendiği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49