Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Kızıldemir '44 Yıllık Esnaf ve Siyasi Tecrübemi Urfa'ya Harcamak İstiyorum'

Haliliye Belediye Başkanı Aday adayı İsa Kızıldemi," AK hizmetlere vesile olmak için Haliliye Belediye Başkanı Aday adaylığı müracaat ettim, hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah"dedi.

Kızıldemir," Belediye Başkanlığı meşakkatlidir zordur vebaldir nam ünvan mevki-makam desinler için yapılmaz biz bu zorluluğun bilinciyle hizmet etmeye talip olduk bu cesaretli kararı 8 yıl Ak-parti il yönetim kurulu üyeliği olmak üzere ilçe koordinatörlüğü ve teşkilatın sorumlu il başkan yarımcılığı hizmetimizle 5 yılık büyükşehir Belediye meclis üyeliğimizin 2 yılını karaköprü Belediye BŞK Yardımcılığı 3 yılını da Büyükşehir belediye başkan vekilliği ve Belsan A.Ş.Yönetim Kurulu başkan vekilliği görevimizde mütevazı hizmetlerimizle Halkımızın teşkilatlarımızın Gönül sevgisini Teveccühünü kazandığımızın inancıyla aldık. Siyaset bizim için Salih bir amele ulaşmak için bir araçtır. Amacımız, misyonumuz Salih bir siyaset yaparak yaratanın rızasını halkımızın duasını kazanmaktadır tabi buda nasip işidir Bizler elimizi taşın altına koymakla niyet etmekle sorumluluğu almaya talip olmakla mükellefiz. Bu vesileyle Yapılan anket çalışmalarında Destek ve dua halkımızdan değerlendirme partimizden takdir Allah'tan diyorum. Aday adayı kardeşlerime başarılar diler, tüm Şanlıurfa halkına saygılarımı sunuyorum"dedi.

İSA KIZILDEMİR KİMDİR?

1964 Tarihinde Şanlıurfa merkezde doğdu. İsa Kızıl demir. 44 yıldır ticaret ile iştigal olan Şire ve Buğday pazarında baba mesleği tarım ürünleri ticareti, oto alım satım sitesinde İkinci el Traktör, Kamyon ticareti ve çiftçilik yapmaktadır. Ak partinin kuruluşundan bu güne Ak parti Kurucu üyesi, 8 Yıl İl Yönetim kurulu üyeliği, 4 Yıl teşkilattan sorumlu il Başkan Yardımcılığı görevini zaferler ile gerçekleştirmiştir. 2014 yerel seçimde Kara köprü/Büyükşehir Belediye Meclis üyesi seçilmiş aynı zamanda Karaköprü belediye başkan yardımcısı görevini üstlenmiştir. Dönemin Karaköprü belediye Başkanı Nihat çiftçinin Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığı görevini devralmasından sonra boşalan Karaköprü Belediye başkanlığı görevine Ak parti Genel merkez tarafında aday gösterilmiş. Şuan görevde olan Mevcut belediye başkanı Partinin kurumsal kararına rağmen Aday olup, Muhalefetin Desteğini de Alarak, 1 oy farkla almıştır. Böyle bir durumda bile ak partimizin ismine ve davasına zarar vermemek adına farklı bir davranışta bulunmamış dava adamı olarak partisine ve Şanlıurfa halkına hizmet etmeye devam etmiştir. Büyükşehir belediye başkanlığına getirilen Başkan Nihat çiftçi İsa Kızıldemir i sabit vekil olarak tayin etmiştir. Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi ulaşım şirketi olan Belsan AŞ’nin Başkan vekilliğini yürütmektedir. Yaklaşık 6 Ay önce Şanlıurfa Ticaret Borsası meclis üyeliğine seçilerek Meclis üyelerinin seçimiyle Meclis Başkanlığına seçilmiştir. Ak partinin kurulmasından bugüne her seçimde aktif görev üstlenmiştir. Bölge dengeleri, siyasi dengeler, seçmen talepleri, şehir sıkıntılarını yakından bilen ve sorun ve sıkıntıların çözümleri konusunda gerekli tüm çalışmayı yapmış ve yapmaya devam eden Kızıldemir evli 7 çocuk babasıdır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 5 yıl önce

İsa kızıldemir haliliye ye yakışan tek başkan

banner24

banner49

banner48