Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

kızı erkeklere pazarlamak için kaçıran 3 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da polis 20 yaşındaki genç bir kızı Gaziantep’ten kaçırarak erkeklere pazarlamak için kiraladıkları otomobille getirdikleri Şanlıurfa’da zorla bir evde tutan 3 kişi polis tarafından yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre A.D, İ.C ile C.Y 2 gün önce Gaziantep’te 20 yaşındaki G.İ’yi zorla kaçırarak kiraladıkları bir otomobille Şanlıurfa’ya getirdi İddiaya göre.erkeklere pazarlamak istedikleri genç kızı Atatürk Mahallesinde bir eve götürerek burada zorla tecavüz etti parasını ve cep telefonunu aldıkları genç kızın üzerine kapıyı kilitleyerek evden ayrıldılar. 20 yaşındaki G.İ kendisini kaçıran 3 kişinin evden ayrılmasını fırsat bilerek pencereden çığlık atarak yardım istedi. Çığlık seni üzerine çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis geldi. kapı kilitli olduğu için pencere’den eve giren Polis G.İ’yi kurtardı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen G.İ burada başından geçenleri polise anlattı.
 
Genç kızın verdiği ifadeden yola çıkan polis kiralık araç üzerinden 3 kişinin kimliğini belirledi. Düzenlediği 3 ayrı operasyonda A.D ile C.Y’ yi Şanlıurfa’da, İ.c’yi de Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde yakaladı. Göz altına alınarak Şanlıurfa’ya getirilen 3 kişi Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından Adliye’ye sevk edildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49