Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Kız mesesinde kan aktı; 1ölü, 3 yaralı
 Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesinde kız alıp verme meselesinden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Olay öğlen saatlerinde sularında Bağlar Mahallesinde meydana geldi iddiaya göre aralarında kız alıp verme meselesi olan iki akraba yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, taraflar birbirlerine tüfeklerle ateş açtı. Saçmalara hedef olan 26 yaşındaki Nesih K. olay yerinde ölürken Osman, Hadi ve Osman K. Yaralandı. Yaralılar, Hilvan Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hilvan Devlet Hastanesinin çevresinde ve olay yerine çok sayıda asker sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48