Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kız İçin Tarlasını Çok Ucuza Sattı
 Bir yıl önce eşi ölen 70 yaşındaki Yusuf Demir, tarlasını satarak evlenmek istediği kadın tarafından dolandırıldı.
 
Yusuf Demir, “elimdeki tek mal varlığım olan 10 dönüm arazimi, evlenmek için değerinin çok altında sattım. 10 bin TL’lik altın yaptığım kadın, altınlarla birlikte kaçtı” dedi.
 
Şanlıurfa merkeze bağlı Konaklı köyünde oturan Yusuf Demir, iddiaya göre, geçen yıl eşinin vefat etmesi üzerine, hayatını geçireceği bir eş aradı. 4 çocuk ve 10 torun sahibi Demir, tek başına yaşadığı için evlenmek istedi. Arkadaşları tarafından tavsiye üzerine birkaç kadınla tanıştı. En son Gaziantep’te görüştüğü Selma adındaki kadınla anlaşıp, evlenmeye karar veren Demir, 10 dönümlük arazisini, değerinin çok altında satarak, kadın için başlık parası ödedi, altın ve diğer masrafları karşıladı.
 
TARLASINI ÇOK UCUZA SATTI
 
4 oğlu bulunan Demir, çocukları tarafından terk edildiği için, tek başına yaşadığını söyledi. 10 dönüm arazi haricinde başka bir mal varlığı bulunmadığını söyleyen Demir, evlenebilmek için arazisini değerinin çok altında satmak zorunda kaldığını söyledi. Tek başına köy evinde yaşadığı için, hayatını birleştireceği birisinin olması için evlenmek istediğini belirten Demir, evlenmeye karar verdiği kadın tarafından kandırıldığını söyledi. Arkadaşı vesilesiyle tanıştığı Selma adındaki kadının, 9 bin 200 lirayı alarak, kayıplara karıştığını iddia eden Demir, “geçen sene eşim vefat etti, ben de tek başıma yaşadığım için bana bakacak, sohbet edebileceğim biri olsun diye evlenmek istedim. Çocuklarım bana bakmıyor. Bir arkadaşımın vesilesiyle Selma adındaki kadınla tanıştım. Kadınla her konuda anlaştık, 3 bin lira da başlık parası verdim. 6 bin 200 liraya da altın aldım, kadın altınları aldıktan sonra kaçtı” şeklinde konuştu.
 
ELİNDEKİ SON PARASI DA GİTTİ
 
Elindeki arazi haricinde başka bir mal varlığı olmadığını söyleyen 70 yaşındaki Demir, evlenmek istediği kadın tarafından son parasının da kaçırıldığını söyleyerek, “çocuklarım beni terk ettikten sonra elimde sadece 10 dönümlük arazim kaldı. Arazimden başka hiçbir malvarlığım yoktu. Arazimi ucuza satıp, evlenmek istedim ancak, dolandırıldım. Kadın, elimdeki son parayı da alıp gidince başka hiçbir şeyim kalmadı. Köyde eski bir evim var, başka da hiçbir şeyim kalmadı” ifadelerini kullandı.
 
ÇETEYE YAKALANDIĞINI DÜŞÜNÜYOR
 
Kendisine yapılan oyunlara aklının ermediğini dile getiren Demir, kadının başkalarıyla işbirliği yaptığını ve ortaklaşa kendisini kandırdıklarını belirtti. Kendisinden alınan paranın çeteciler tarafından bölüşüldüğünü düşündüğünü dile getiren Demir şöyle konuştu: “beni Selma ile tanıştıran kişi ve diğerlerinin bana oyun yaptığını düşünüyorum. Benden para alarak, bölüştüklerini düşünüyorum. Bana tezgah kurdular, her şey bittikten sonra çay bahçesine çağırdılar beni ancak, geldiğimde onlar işbirliği yapıp, gizlice kaçtılar. İzini aramaya çalıştım ancak, bulamadım.”
 
KARAKOLA ŞİKAYETTE BULUNDU
 
Başına gelen olayların ardından, evlenmek istediği kadın ve diğerlerinin izini bulamayan Demir, kendisini dolandıranların yakalanması için karakola başvurdu. Parasını geri
 
alabilmek ve dolandırıcıların yakalanması için karakola gittiğini dile getiren Demir, “beni bu şekilde dolandırdılar, şikayetçi olmaktan başka çarem yoktu, karakola gidip şikayetçi oldum. Polis memurları, soruşturma ve inceleme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Paramın geri verilmesini istiyorum. Bu konuda emniyet çalışanlarımızın bir an önce bu dolandırıcıları yakalamasını istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Yaptığı işlerden pişmanlık duyduğunu dile getiren Demir, evlenmek için bir daha kimseye güvenmeyeceğini ve evlenmekten vazgeçtiğini sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49